Tutustu uuteen Rollock älylukitusjärjestelmällä varustettuun kohteeseen

Espoon Tapiolaan on valmistunut Peab Oy:n rakentama hieno avaimeton uudiskohde, As Oy Espoon Jousenpuro. Kohde sijaitsee keskeisellä sijainnilla, aivan metroaseman ja muiden palveluiden välittömässä läheisyydessä. Se on valmistunut huhtikuun lopussa 2021, ja asukkaat ovat päässeet asettumaan uusiin, avaimettomiin koteihinsa. Lähde tutustumaan kohteeseen oheisella videolla!

Kerrostalon älylukitus on avaimeton

Tämän kerrostalokiinteistön lukitusjärjestelmäksi valittiin avaimeton Rollock. Kohteen umpiovissa on Rollock W211/W212 älylukot ja profiiliovista löytyy älyominaisuudet tarjoavat Rollock WR201 älyohjaimet. Taloyhtiön alaovista, huoneisto-ovista ja yhteiskäyttötilojen ovista pääsee liikkumaan helposti joko Rollock-tagilla tai Rollock Mobile Access -mobiilisovelluksen avulla. Liikkuminen on helppoa ja vaivatonta, kun kulkuoikeudet kulkee näppärästi mukana puhelimessa eikä kadonneista avaimista tarvitse kantaa huolta. Avaimettomuudella tarkoitetaan siis tässäkin kiinteistössä sitä, että mekaanisia avaimia ei tarvitse yhteenkään kohteen ovista.Rollock Mobile Access -mobiilisovellus mahdollistaa etäavauksen ominaisuuden, jolloin kohteen alaoven saa avattua verkon yli etänä. Tämä Rollock kerrostalojärjestelmän ominaisuus poistaa ovipuhelimien tarpeen kerrostalokiinteistöissä.

Yhteisöllisen kerrostaloasumisen älykkäitä ratkaisuja

Rollock kerrostalojärjestelmä mahdollistaa myös muiden älykkäiden palveluiden tuomisen kiinteistöön. Jousenpuron taloyhtiössä on käytössä kotimaisen One4allin asukasviestintäpalvelut ja digitaaliset porrasnäytöt, joista löytyy kiinteistön yhteisten tilojen varauskalenterit. Varauksen voi tehdä joko näytöstä tai verkon kautta selaimella tai mobiilisovelluksesta kohteen saunatiloihin tai pesutupaan. Rollockin ja One4allin järjestelmät keskustelevat keskenään ja muodostavat yhteisratkaisun, jonka ansiosta asukas saa automaattisesti kulkuoikeudet varaamaansa tilaan varatulle ajankohdalle.Jousenpuron viereen rakentuu myöhemmin tänä vuonna myös toinen Peabin uudiskohde, As Oy Espoon Jousenportti, johon tulee niin ikään kotimainen Rollock älylukitusjärjestelmä helpottamaan asukkaiden päivittäistä asumista ja liikkumista.