Referenssi: Cubesta

cubesta logo
Asiakas: Cubesta Oy
Ratkaisu: Kerrostalo
Sijainti: Tuusula
Lukitus: Rollock-kulunhallintajärjestelmä

Tuusulan Rykmentinpuistoon rakentuu Cubesta Oy:n yhdeksän hybridikerrostalon kortteli. Hybridikerrostalossa puu- ja kivirakenteet yhdistyvät tarkoituksenmukaisella, ekologisella ja arkkitehtonisesti näyttävällä tavalla. Tuusulan Asuntomessuille 2020 on valmistunut As Oy Tuusulan Metsänkuningas, jossa esiteltiin messukävijöille kolme erilaista huoneistoa Hanko-, Halti- ja Saimaa-sisustustyypeillä kesällä 2020. Kyseisessä kohteessa on panostettu ekologisesti kestävän rakennusmateriaalin lisäksi kokonaan uusiin asumisen palveluihin. Näiden mahdollistajana toimii Rollock-kulunhallintajärjestelmä.

Cubestan kerrostalokohteessa on haluttu panostaa asumisen helppouteen. Se näyttäytyy muun muassa yhteiskäyttöautona, sähköpyörien latauspisteenä, yhteisenä kasvihuoneena ja etätyöskentelyyn suunniteltuna työskentelytilana. Mutkaton asuminen vaatiikin rinnalleen kulunhallintajärjestelmän, jonka avulla on helppo jakaa kulkuoikeuksia asukkaille. Tämän vuoksi koko kerrostalokortteliin on valikoitunut Rollock-älylukitus, joka mahdollistaa kulkuoikeuksien hallinnan pilvipalvelun kautta. Se tarjoaa myös etäavausmahdollisuuden sekä avaimettoman liikkumisen kiinteistön alueella. Lukitusjärjestelmä on integroitavissa muihin, kolmannen osapuolen palveluihin, joten se tarjoaa alustan uudenlaisille asumisen palveluille osana modernia kerrostaloasumista.

Käynnistämme Tuusulan Asuntomessuilla vuonna 2020 hankkeen, jonka tavoitteena on esitellä joukko asumisen palveluja. Tämä on osa tänä vuonna alkanutta Business Finlandin tukemaa Asumisen Tulevaisuus -hanketta. Messutalomme toimii kokeilualustana uusille asumisen palveluille. Testaamme palveluja loppuvuoden ajan uusien asukkaiden kanssa. Cubestan tavoitteena on monistettavien palvelukonseptien luominen. Uskomme kotimaisen Rollockin avaavan helposti ovia uusille, kotiin tuotaville palveluille”, kertoo Cubesta Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Rainio.

Tutustu kohteeseen oheisella videolla!

Cubesta suunnittelee ja sisustaa laadukkaita koteja yli 10 vuoden kokemuksella. Cubestan innovatiiviset asunnot on rakennettu tulevaisuutta ajatellen. Erityisesti huomiota on kiinnitetty ekologisuuteen ja viihtyisyyteen. www.cubesta.fi

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, me toteutamme innovatiivisimmatkin ratkaisut!

Ota yhteyttä