Referenssi: Lakea Oy

Asiakas: Lakea Oy
Ratkaisu: Kerrostalo
Sijainti: Jyväskylä
Lukitus: kokonaisvaltainen Rollock-älylukitusjärjestelmä

Lakea Oy On Pohjanmaalta lähtöisin oleva yritys, joka toimii tänä päivänä valtakunnallisesti kiinteistöalalla rakennuttajana, myyjänä, vuokraajana ja isännöitsijänä sekä kiinteistösijoittajana. Lakea on tunnettu muun muassa puurakentamisen edistäjänä ja tarjoaa monipuolisia asumisratkaisuja vuokra-asunnoista omistusasuntoihin. Lisäksi yhtiö on kehittänyt innovatiivisen vuokra- ja omistusasumista yhdistelevän Omaksi-rahoitusmallin.

Jyväskylään on valmistunut modernein yksityiskohdin varusteltu As Oy Jyväskylän Varpu, jossa on avaimeton Rollock älylukitus. Lisäksi Lakea jatkaa yhteistyötä Rollock älylukitusjärjestelmän kanssa tulevissa Kuopion asuntorakennushankkeissa. Asunto Oy Kuopion Kaarnassa asukkaiden käytössä on myös rantasauna, jonka älykäs Rollock lukitus on kytketty asukkaiden käytössä olevaan varausjärjestelmään, joten saunavarauksen voi tehdä vaikka juoksulenkiltä ja kulkuoikeuden saa kätevästi matkapuhelimeen. Järjestelmä ohjaa myös saunan kiuasta.

Rollock älylukituksen odotetaan helpottavan Jyväskylän ja Kuopion taloyhtiöiden avaintenhallintaa sekä tuovan asukkaiden käyttöön nykyaikaisia, arkea helpottavia toimintoja, kuten ovien avauksen tagilla tai puhelimella mobiilisovelluksen avulla sekä Asunto Oy Jyväskylän Varvussa käyttöön otetun pääoven handsfree-automaattiavauksen.

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, me toteutamme innovatiivisimmatkin ratkaisut!

Ota yhteyttä