Referenssi: Sonell

Asiakas: Sonell Oy
Ratkaisu: Pientalo
Sijainti: Oulu
Lukitus: 7 kpl Rollock-älylukkoja ja 7 kpl Rollock-älyohjaimia

Sonell Oy:n upea uudiskohde As Oy Oulun Fields on valmistunut Oulun Soittajankankaalle kesäkuussa 2019. Kohde koostuu viidestä erillistalosta sekä yhdestä paritalosta. Asuintalojen oviin valikoitui kotimaiset Rollock älylukot ja autotallien oviin Rollock älyohjaimet.

Kun ympäristö digitalisoituu, on myös rakentamisen saralla pohdittava vaihtoehtoisia ratkaisuja perinteisten mekaanisten ratkaisujen tilalle. Sonell Oy:n toimitusjohtaja Harri Majala sanookin, että digitalisaation myötä myös rakentamisessa on siirrytty kokonaisvaltaisempaan ajatteluun. “Viimeiset 10 vuotta on valmistauduttu sähköautojen tulemiseen. Uskomme, että seuraava askel tulee olemaan lukituksen ja kulunhallinnan siirtyminen täysin digitaalisiin ratkaisuihin, mikä näkyy voimakkaasti myös rakentamisessa”, hän kertoo. Sonell Oy:n työnjohtaja Mikael Hienonen toteaakin tähän liittyen, että Rollockin innovatiivinen älylukitus oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus tällä rakentamisen digitalisaation saralla.

Majala kertoo, että lopullinen päätös valita Rollockin lukitus tähän kohteeseen tuli loppukäyttäjien eli kohteen asukkaiden tarpeista. “Tarkoituksena on tuoda lisäarvoa asukkaille entistä helpomman liikkumisen muodossa. Maailma muuttuu: ihmiset liikkuvat niin omien kuin lastenkin harrastusten mukaan, reissujen tiimoilta ja työkuvioiden perässä. Rollock helpottaa sitä jokapäiväistä arkea ja liikkumista”, Majala toteaa.

Sonell Oy on oululainen rakennusalan yritys, joka tuottaa laadukkaita ja hyvin suunniteltuja uudiskohteita. Sonell on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1996. Sonell työllistää välillisesti yli 100 rakennusalan ammattilaista. www.sonell.fi

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä, me toteutamme innovatiivisimmatkin ratkaisut!

Ota yhteyttä