Kemin uusi terveyskeskus on avaimeton

Kemin terveyskeskus. (KUVA: Arkkitehtitoimisto Rauno Ruonansuu Oy)

Kemin uuden terveyskeskuksen lukitus- ja kulunhallinta on ratkaistu Rollockin tuotteilla. Uusi terveyskeskus sijoittuu Kemin ydinkeskustaan – kiinteistöön, jossa on meneillään mittava muutosremontti. Vanhasta kiinteistöstä jää käytännössä jäljelle vain seinät ja katto. Samalla kiinteistön kulunhallintajärjestelmä päivitetään vastaamaan tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita.Uusi terveyskeskus kokoaa saman katon alle kaupungin kaikki terveydenhuollon yksiköt. Vastaanoton, suun terveydenhuollon ja fysioterapian tuottaa Mehiläinen Länsi-Pohja Oy, neuvolapalvelut Kemin kaupunki. Kemin terveyskeskus on suuri toimitilakohde, jossa hyödynnetään Rollockin avaimettomaan liikkumiseen sekä mutkattomaan avainhallintaan liittyviä ominaisuuksia. ”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Kemin kaupunki yhdessä Mehiläisen ja kiinteistönomistajan Tapio Hjulbergin kanssa päätyi valitsemaan järjestelmämme tämän kohteen kulunhallinnan ratkaisuksi”, kerotaan Rollockilta. Rollock on tehnyt viimeisten vuosien aikana merkittävää tuotekehitystä. Kemin uusi terveyskeskus on hyvä esimerkki kohteesta, johon mekaanisista avaimista riippumaton uuden sukupolven lukitus on ihanteellinen ratkaisu. Terveyskeskuksessa ovista kuljetaan kaiken aikaa ja avaimeton kulunhallintajärjestelmä paitsi helpottaa päivittäistä liikkumista kiinteistössä tekee myös kulkuoikeuksien hallinnasta turvallista ja helppoa. Kuva: Arkkitehtitoimisto Rauno Ruonansuu Oy