Yhteistyöstä syntyi uusi innovatiivinen älyovi

Älyovi

Rollock ja joukko suomalaisia ovivalmistajia ovat yhteistyössä lanseeranneet kokonaan uudenlaisen, älykkään oviympäristön ratkaisun – Älyoven. Ovi ja lukko on tähän asti totuttu näkemään erillisinä komponentteina, jotka älyovi yhdistää nyt yhdeksi innovatiiviseksi kokonaisuudeksi. 

Digitaalinen oviympäristö mahdollistaa sujuvan arjen

Aivan kuten puhelimissa aikanaan, lukituksessa on tapahtunut valtava kehitysloikka. Puhelin oli ennen puhumista varten, mutta tänä päivänä se toimii alustana lukuisille arkea helpottaville hyöty- ja viihdepalveluille. Vastaavasti lukko ei ole enää vain lukitusta varten, vaan se toimii mahdollistajana useille kodin palveluille. Näitä palveluita voivat olla esimerkiksi kotiin tilattavat ruokalähetti- tai siivouspalvelut. Älyovi on kodin portti, joka helpottaa päivittäistä asumista ja liikkumista.

Älylukosta puhuttaessa puhutaan pelkästä lukitusratkaisusta, mutta todellisuudessa on kyse laajemmasta kokonaisuudesta: koko oviympäristö on saanut älyn. Älyovi kuvaa muutoksen lopputulosta. Yhteistyön aloittamisen ja uuden tuotekokonaisuuden lanseeraamisen taustalla on tarve vastata sekä tämän päivän että huomisen kuluttajatarpeisiin, niin että ratkaisun hankinta on kuitenkin mahdollisimman helppoa ja mutkatonta.

Kotimaista osaamista

Älyovi edustaa vahvaa suomalaista osaamista. Älyovet on tehty kestämään pohjoisen vaativia olosuhteita. Ratkaisu soveltuu niin asumiseen kuin toimitiloihinkin. Älyoven voi tilata suoraan ovitehtaalta, jolloin oveen on jo valmiiksi asennettu älylukko kohteeseen saapuessaan. Älyoven myynti tapahtuu yhteistyössä mukana olevien ovivalmistajien myyntiorganisaatioiden kautta, markkinoinnista vastaa Rollock

Älyovi-yhteistyössä on tällä hetkellä mukana ovivalmistajista Kaskipuu Oy, Piklas Oy, Edux-ovet Oy, Alavus Ikkunat Oy, Lammin Ikkuna Oy ja älylukitusyrityksenä Rollock Oy. Yhteistyötä laajennetaan kesän aikana myös muiden johtavien ovitoimittajien kanssa.

Voit tutustua Älyoveen tarkemmin osoitteessa www.älyovi.fi.