Rollock älylukitus avaa ovet upeiden jokimaisemien kerrostalokoteihin Oulussa

Åströmin vanhan nahkatehtaan miljöö Oulun Myllytullissa on saanut uutta elämää, kun aluetta on rakennettu asumisen kortteliksi. Historialliselle alueelle on noussut komea kerrostalokokonaisuus. Åströmin uusi asuinkortteli koostuu suojellusta pajarakennuksesta sekä kolmesta uudisrakennuksista, jotka yhdessä muodostavat näyttävän yhteisön. Yksi alueen taloyhtiöistä on  As Oy Åströmin Tori, joka on komea 8-kerroksinen kerrostalo. Taloyhtiö pitää sisällään yhteensä 63 huoneistoa ja kaksi liiketilaa. Se on valmistunut toukokuussa 2020.

Helppoa liikkumista kerrostaloon älylukituksella

Rollock älylukitus on paitsi turvallinen, myös helppokäyttöinen ja tyylikäs lukitusratkaisu As Oy Åströmin Torin taloyhtiöön. Niin alaovista, huoneistojen ovista kuin yhteistilojenkin ovista pääsee helposti kulkemaan tagin, avaimeksi koodatun kortin tai mobiilisovelluksen avulla. Kohteen läheisyydessä on kauniit Ainolan puiston ja Hupisaarten lenkkeilymaastot joista ei tarvitse kiirehtiä kotiin, vaikka kaveri tai siivooja odottelisi kotioven takana. Ovet voi etäavata vaikka lenkkipolulta. Etäavaus on älylukituksen ominaisuus, joka on myös poistanut ovipuhelimien tarpeen tässä 8-kerroksisessa kerrostalossa. Kerrostalon ovet voi avata älylukon avulla vaikka parvekkeelta, kun on nauttimassa Oulun jokisuiston maisemista.

Åströmin Tori on hyvä esimerkki kohteesta, jossa on samanaikaisesti kunnioitettu ympäröivää miljöötä ja sen historiaa ja yhdistetty modernia rakentamista ja teknologiaa. Kerrostalokohde sijaitsee aivan Oulun keskustan välittömässä läheisyydessä, joten sen on palveltava kaupunkilaisten sujuvaa arkea.