Säästöä kiinteistöjen hallinnointiin sekä hyviä arjen asiakaskokemuksia Rollock-järjestelmällä

TilaCenter-toimitilat etsi modernia ja avainten hallintaa helpottavaa lukkojärjestelmää. Valinta osui Rollockiin, jonka etäavaussysteemi ja mobiilisovellus vakuuttivat. Uusi järjestelmä on helpottanut suuresti TilaCenterin arkea ja tuonut niin rahallisia kuin ajallisiakin säästöjä. 

TilaCenter-toimitilat rakentaa moderneja, energia- ja kustannustehokkaita sekä ympäristöystävällisiä teollisuus- ja toimitiloja. TilaCenterin toimintamalliin kuuluu kiinteistöjen rakentamisen lisäksi kohteiden vuokraaminen sekä myös kiinteistön kokonaisvaltainen hallinnointipalvelu. TilaCenter tarjoaa palvelujaan kiinteistösijoittamisen ammattilaisille niin yksityis -kuin instituutiotasolla.

– Tiesimme aikaisemmista kokemuksistamme, että manuaalisten avainten hallinta on erittäin työlästä ja myös kallista, jonka vuoksi etsimme modernimpaa ratkaisua. Rollockin etäavausmahdollisuus sekä mobiilisovellus vakuuttivat, TilaCenter-toimitilojen Miikka Mäntykorpi taustoittaa.

Rollockin myötä arki yrityksessä on helpottunut.

– Päivittäinen työmäärämme on pienentynyt selkeästi. Vuokralaisten kulkuoikeuksien hallinnointi on selkeästi helpottunut. Olemme siis saaneet ajallista sekä rahallista säästöä, kun perinteisiä avaimia ei ole tarvinnut hankkia sekä esimerkiksi sarjoittaa uudelleen vuokralaisten vaihtuessa, Mäntykorpi huomauttaa.

TilaCenterin Miikka Mäntykorpi on ollut tyytyväinen Rollock -älylukitusjärjestelmään
TilaCenterin Miikka Mäntykorpi on ollut tyytyväinen Rollock -älylukitusjärjestelmään

Rollock on vaikuttava tapa erottua massasta

Tilacenter on toimintansa alusta asti hakenut moderneja ratkaisuja perusrakentamisen lisäksi ja Rollock on Mäntykorven mukaan tukenut tätä strategista arvoa.

– Rollock on tuonut meille yhden tavan lisää erottua niin sanotusta tavallisesta ja vähän tylsästäkin hallirakentamisesta. Kun olemme esitelleet tilojamme vuokralaisille, Rollockin etäavaaminen on ollut näytön kohokohta. Se jää vuokralaisille mieleen, joten Rollock on tarjonnut meille selkeän tavan erottua massasta, Mäntykorpi hymyilee.

Mäntykorpi uskoo, että rahallinen satsaus lukkojärjestelmään kääntyy taloudellisesti kannattavaksi nopeastikin.

– Saamamme hyöty on toki ollut muutakin kuin rahallista, mutta järjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin kiinteistöjen elinkaaren aikana. Työaikaa säästyy, kun meidän ei onneksi enää tarvitse pyörittää avain-show’ta, Mäntykorpi huokaa.

Mäntykorpi kertoo yrityksen tavoitteena olevan kasvaminen ja laajentuminen Pirkanmaan lisäksi pääkaupunkiseudulle sekä muihin kasvukeskuksiin. Myös kasvun ja kehityksen kannalta hän näkee Rollockin hyvänä kumppanina.

– Olemme olleet tyytyväisiä palveluun, lukkojen laatuun ja niiden toimintoihin. Järjestelmä on kehityskelpoinen myös jatkon kannalta. Jos meille jatkossa tulee mieleen uusi tarpeita tai ideoita, olemme ilomielin mukana kehittämässä järjestelmää, Mäntykorpi vinkkaa.