Avaimeton lippulaivaliike Levillä

Levin keskustassa loistaa moderni, kittiläläisen premium-naistenvaatemerkki hálon upouusi lippulaivamyymälä. Hálon uusi Levin myymälä on toteutettu yhteistyössä Olokodon kanssa. Vierailu lasimyymälässä on elämys itsessään, minkä vuoksi sinne saapumisesta tahdottiin myös tehdä erityisen elämyksellinen. Kotimaisen, avaimettoman Rollock älylukon vihreä valo toivottaa asiakkaat tervetulleiksi myymälään.

Moderni ja elämyksellinen myymälärakennus

Olokoto on tunnettu skandinaavisen selkeästä tyylistään ja moduulimaisesta arkkitehtuuristaan. Sellaisena näyttäytyy myös hálon uusi myymälä, joka on kustomoitu yhteistyössä Olokodon kanssa. Se on valoisa ja moderni, jossa on paljon näyttävää lasipintaa. Sieltä voi ihailla ympäröivää luontoa ja tähtitaivasta. Olokodon rakennuksissa on etäsäädettävä sähköjärjestelmä sekä säädettävä ja etäohjattava led-valaistus.

Lasimyymälässä on panostettu moderniin, tämän päivän teknologiaan myös lukituksen saralla. Liikkuminen on helppoa avaimettoman Rollock älylukituksen avulla. Älykkään lukitusratkaisun kulunhallintaa voi hoitaa etänä, mikä helpottaa myymälän henkilöstön päivittäistä arkea. Perinteisiä avaimia ei enää tarvita ja oven voi avata tarvittaessa vaikka etänä puhelimen mobiilisovelluksella. Rollock mahdollistaa puitteet modernin myymälän helppoon kulkemiseen. Kaiken lisäksi lukitusratkaisu sulautuu hienosti myymälän muuhun moderniin ilmeeseen. ”Rollock on huipputuote, joka täydentää upeasti Olokodon tarkkaan mietittyjä teknisiä ominaisuuksia”, toteaa Olokodon kehittäjä Ilmari Mäenpää.

Levi avaimettoman myymälän sijaintina

Leville kokoontuu tänä viikonloppuna erityisesti urheilun ystäviä, kun World Cup Levi avaa pujottelun maailmancupkauden tulevana viikonloppuna 21.-22.11.2020. Levi on luonnollinen valinta Lapin luonnosta inspiroituvan, kittiläläisen hálon lippulaivamyymälän sijainniksi. Normaalioloissa siellä tavoittaa laajalti niin kotimaisia kuin  kansainvälisiäkin turisteja. Rollock älylukitustuotteita löytyy Leviltä jo enemmältikin, sillä avaimettomuus ja etähallittavuus on todettu ehdottomiksi eduiksi myös majoituspalveluissa ja vapaa-ajanasumisessa.