Tänään vietetään Osta työtä Suomeen -päivää – Rollock on ylpeästi suomalainen

Suomalaisen Työn Liitto järjestää tänään 4.12.2020 kuudetta kertaa Osta työtä Suomeen -teemapäivän. Päivään voi osallistua ostamalla kotimaista, haastamalla ystävät mukaan ja osallistumalla keskusteluun somessa. Me Rollockilla olemme mukana juhlistamassa päivää ja muistuttamassa suomalaisen työn merkityksestä.Suomalaisen Työn Liiton järjestämä Osta työtä Suomeen -päivä muistuttaa kuluttajia suomalaisen työn tärkeydestä ja kotimaisten tuotteiden ja palveluiden valinnan vaikutuksista. Tänä vuonna päivällä on erityinen arvo niin kuluttajille kuin yrityksillekin, sillä korona-aika on kurittanut Suomen taloutta ja vaikuttanut monien yritysten toimintaan. 

Kotimainen Rollock älylukitusjärjestelmä

Rollock Oy on täysin kotimainen yritys. Rollockin kotipaikka sijaitsee Kajaanissa, missä on myös yrityksen tuotanto ja kokoonpano. Lisäksi Rollock-tuotteet suunnitellaan Suomessa. Rollockin hallinto- ja myyntiorganisaatiota on Kajaanin yksikön lisäksi Oulussa ja Vantaalla. Näiden lisäksi yrityksen omistus on Suomessa.Rollockin tuotteilla on sekä Avainlippu- että Design from Finland -merkit. Kannamme näitä merkkejä ylpeydellä ja ne viestivät asiakkaillemme suomalaisuudesta. Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle, jonka kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Design from Finland -merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta. Lue tarkemmin merkeistä täältä.Suomi on erinomainen maa vaativalle tuotekehitykselle. Meillä on siihen pitkät perinteet. Moni maailmalla menestynyt lukitusalan yritys nojaa suomalaiseen osaamiseen. Meille suomalaisuus on tärkeä kilpailuvaltti”, kertoo Rollock. Tällä hetkellä avaimettomia Rollock älylukitusjärjestelmiä valmistetaan pääsääntöisesti kotimaisiin asumisen kiinteistöihin, julkisiin tiloihin ja toimitiloihin. Yritys tulee vaiheittain aloittamaan kansainvälistymisen ja viemään tätä suomalaista innovaatiota myös maailmalle.