Rollock ja One4all yhteistyöhön

Kotimainen älylukitusratkaisuja valmistava Rollock Oy on aloittanut yhteistyön digitaalisia asukasviestintä- ja asukaspalveluratkaisuja tarjoavan One4all Finland Oy:n kanssa.Kerrostaloasumisessa panostetaan entistä enemmän yhteisölliseen asumiseen, mikä kattaa yhteisten saunatilojen ja pesutuvan lisäksi esimerkiksi etätyöskentely-, harraste- ja juhlatiloja. Rollock ja One4all toteuttavat yhteistyössä kiinteistön yhteiskäyttötilojen helpon ja turvallisen pääsynhallinnan.

Älykästä ja yhteisöllistä kerrostaloasumista

Rollock on avaimettomia älylukitusratkaisuja valmistava yritys, joka tarjoaa pääsyn älykkääseen kiinteistöön. Rollock on kasvanut vahvasti etenkin kerrostalomarkkinassa, joka on yhtiön pääpainona. Älylukituksella voidaan kattaa kaikki kiinteistön ovet aina alaovista huoneisto-oviin ja yhteiskäyttötiloihin. Rollock ei ole kuitenkaan pelkkä lukitusratkaisu, vaan se toimii alustana älykkään kiinteistön palveluihin. Sen avulla pystytään tunnistamaan kiinteistön käyttäjät ja määrittelemään tämän pohjalta tarkoituksenmukaisia oikeuksia.One4all on keskittynyt kehittämään digitaalisia asukasviestintä- ja asukaspalveluratkaisuja taloyhtiöiden tarpeisiin. Palvelu on moderni ratkaisu kaikkeen kiinteistössä tapahtuvaan viestintään ja asumisen palveluiden tarjoamiseen. Monipuolinen palvelualusta tarjoaa myös monipuolisen ja kehittyvän digitaalisen varauskalenterin helpottamaan taloyhtiöiden yhteistilojen, ja muiden yhteisten hyödykkeiden varaamista ja hallinnoimista. Asukkaat saavat käyttöönsä ajasta ja paikasta riippumattoman palvelukanavan. Varaukset ovat aina ajan tasalla, eikä taloyhtiön resursseja enää tarvita tarkistamaan manuaalisia varauskalentereita, vastaanottamaan varauksia, tai luovuttamaan avaimia. Asukkaan palvelukanavana toimii sekä asukassovellus että digitaaliset porrasnäytöt.Rollock ja One4all tekevät yhdessä kiinteistön yhteiskäyttötilojen hallinnasta helppoa, turvallista ja tehokasta. Esimerkiksi saunavuorojen varaaminen ja kulkuoikeuksien saaminen onnistuu mutkattomasti. “Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä! Tämän päivän kerrostaloasuminen on yhteisöllistä, ja yhdessä One4all:n kanssa pystymme tarjoamaan entistä monipuolisempia ratkaisuja tähän. Me Rollockilla haluamme helpottaa asukkaiden päivittäistä liikkumista kiinteistössä, mikä täydentyy nyt kattamaan vielä paremmin myös yhteiskäyttötilat, kun Rollockin kulunhallinta ja One4all:n varauskalenteri keskustelevat keskenään”, kertoo Rollockin toimitusjohtaja.”Varauskalentereihin liitetyllä kulunohjauksella on paljon kysyntää, sillä se helpottaa yhteistilojen hallinnoimista. Yhteistilojen kulunhallinta vähentää myös huomattavasti yhteistilojen väärinkäyttöä ja lisää tämän myötä myös turvallisuutta. Varauskalenteriin ja kulunohjaukseen voidaan liittää myös maksupalvelu monipuolistamaan kokonaisuutta. On hienoa aloittaa tämä yhteistyö Rollockin kanssa, ja yhdessä kehittää asumisen palveluita”, sanoo Kitte Hamilton, One4allin toimitusjohtaja.

Yhteisenä tavoitteena kansainväliset markkinat

Rollock Oy ja One4all Finland Oy ovat molemmat kotimaisia yrityksiä, jotka tarjoavat moderneja ratkaisuja tämän päivän kerrostaloasumisen tarpeisiin. Yritykset ovat tällä hetkellä keskittyneet toimittamaan ratkaisujaan pääasiassa kotimaan asumisen segmenttiin. Myös kansainvälistyminen on molemmilla edessä. “Rollockin tavoite on kasvaa kotimaan lisäksi ulkomailla. One4all:n ja Rollockin yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden laajentua myös ulkomailla yhteisten hankkeiden kautta”. Lisätietoja: Myynti Rollock , Rollock Oy 010 206 32 00 myynti@rollock.fi ja Myynti On4All, One4all Finland Oy 0207 229 380 info@one4all.fi