Rollock älylukitus toimii nyt Asion varausjärjestelmän kanssa

Rollock on aloittanut yhteistyön kotimaisen Asio-Data Oy:n kanssa, joka toimittaa varausohjelmistoja ja nettivarauspalveluita erilaisiin käyttöympäristöihin, kuten oppilaitoksille, kunnille ja kaupungeille, liikunta- ja kurssikeskuksille, majoitusorganisaatioille ja toimitiloja tarjoaville yrityksille. Yhteistyön myötä mahdollistamme helpot ja saumattomat tilavaraukset ja niiden pääsynhallinnan erilaisille tilavarausta hyödyntäville organisaatioille. Tilavarauksen yhteydessä varaaja saa avaimettoman pääsyn tilaan ja pystyy avaamaan lukon oman varauksensa puitteissa.

Asiolla varataan ja Rollockilla avataan

Kotimaisella Asiolla on vuosikymmenten kokemus erilaisista ohjelmistoratkaisuista. Asion tarjoama varausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja selkeä.  Sieltä voit varata tilan ja tarvittaessa maksaa sen. Verkon kautta tehtäviin varauksiin on mahdollista liittää verkkomaksupalvelu. Oven avauslinkki lähetetään varaajalle varausvahvistuksessa sähköpostitse ja tekstiviestitse. Tilan Rollock älylukko avautuu varauksen aikana klikkaamalla viestissä olevaa avauslinkkiä.

Asion varausjärjestelmä ja sen oviohjaus toimii sekä Rollock W111/W112 ja W211/W212 älylukkojen että W201 älyohjaimen kanssa. Älylukot soveltuvat Rollock-porauksin varustettuihin umpioviin ja älyohjaimen voi puolestaan liittää mihin tahansa sähkölukkoon ja näin ollen saada siihen älyominaisuudet. Rollock älylukitusratkaisut ovat avaimettomia ja etähallittavia. Ne soveltuvat niin pientaloihin, kerrostaloihin kuin toimitiloihinkin. Älyohjaimella voi ohjata myös esimerkiksi portteja ja puomeja.

Katso video, kuinka neukkarin tilat varataan ja avataan näppärästi Asion ja Rollockin avulla.

Varausjärjestelmä ja oviohjaus soveltuvat monenlaisiin tiloihin

Asion varausohjelmistot ovat päivittäisessä käytössä lukuisissa tiloissa ja tapahtumissa eri puolilla Suomea. Asiolla varataan esimerkiksi kokoustiloja, luokkia, majoitustiloja, kenttiä ja ravintolapalveluita. Lisäksi ratkaisulla voidaan hoitaa esimerkiksi taloyhtiön yhteisten tilojen, kuten sauna- ja kerhotilojen, varaukset ja pääsynhallinta.

Asion ja Rollockin muodostama yhteisratkaisu tarjoaa helpon tavan toteuttaa tilavarausjärjestelmä ja sen pääsynhallinta kohteeseen kuin kohteeseen. Varauspalvelu on saatavilla tilaajan omille verkkosivuille ja se toimii responsiivisesti myös mobiililaitteilla. Varaaminen on helppoa ja mutkatonta.

Älylukitus poistaa varattavan tilan turhan avainlogistiikan ja sen aiheuttaman vaivan, kun järjestelmä hoitaa kulkuoikeudet oikea-aikaisesti oikeille henkilöille varauksen yhteydessä. Tilavaraus ja oviohjaus tehostavat tilojen vuokrausta ja niiden käyttöastetta.

Lisätietoa ratkaisusta löydät Asion verkkosivujen kautta, sähköpostitse asio@asio.fi tai puhelimitse 09 682 2929. Voit myös olla yhteydessä Rollockin myyntiin myynti@rollock.fi tai 010 206 32 00, niin kerromme lisää ratkaisuistamme!