Rakennusliike Cubesta arvostaa Rollock älylukitusjärjestelmän selkeyttä, designia ja kotimaisuutta

Asunto-osakeyhtiö Tuusulan Metsänkuningas on Cubestan rakentama hybriditalo. Asuntomessualueella sijaitsevassa talossa asuminen on tehty helpoksi ja viihtyisäksi. Rollockin sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa mutkattoman liikkumisen ja kulkuoikeuksien lisäämisen sekä poistamisen helposti ja nopeasti. 

Cubesta on rakennusliike, joka on historiansa aikana tehnyt erilaisia kohteita aina yksittäisistä erillistaloista paritaloihin ja kerrostaloihin. Metsänkuningas on vuonna 2020 valmistunut pienkerrostalo, jossa on yhteensä 18 asuntoa.

– Olemme toteuttaneet aiemminkin kohteita sähkölukituksella, mutta nyt halusimme vielä kehittyneemmän ja samalla myös kotimaisen systeemin. Sitä kautta päädyimme Rollockiin, kertoo Cubestan toimitusjohtaja Ilkka Rainio.

Ohjelmoitavuus tekee liikkumisesta helppoa

Rainion omien sanojen mukaisesti Rollockin järjestelmä on helppokäyttöisempi kuin perinteinen avainjärjestelmä. Jokaisella asukkaalla on vain yksi avain, jolla pääsee kaikkialle.

– Toinen tärkeä asia on ohjelmoitavuus. Uusia avaimia ei tarvita, jos yksi avainlätkä häviää. Toisaalta taas kulkuoikeuksia esimerkiksi yhteisiin tiloihin on helppo lisätä tai poistaa, Rainio sanoo.

– Voimme antaa myös tilapäisiä tai pysyviä kulkukoodeja, joiden avulla talossa pystyy rajoitetusti kulkemaan, Rainio jatkaa.

Toimiva asennus- ja huoltopalvelu

Cubesta arvostaa Rollockin selkeyttä, hyvää designia ja kotimaisuutta. Kiitosta saa myös erittäin hyvin toimiva asennus- ja huoltopalvelu. Tulevaisuutta ajatellen Rainio uskoo, että erilaiset sähköiset lukitusjärjestelmät tulevat kehittymään entisestään.

– Uskomme siihen, että digitaalisuus tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia myös tähän lukitukseen, Rainio summaa.

Katso Cubestan asiakaskokemus kokonaisuudessaan ja tutustu tähän hienoon kohteeseen oheisella videolla!