Kerrostalon Handsfree-avaus tunnistaa käyttäjän muutaman metrin päästä ja avaa oven automaattisesti

Rollock on lanseerannut kokonaan uudenlaisen lukituksen ominaisuuden kerrostalomarkkinaan. Rollock Handsfree -automaattiavaus tunnistaa käyttäjänsä matkapuhelimen muutaman metrin päästä ja avaa oven lukon automaattisesti – ilman avaimia.

Rollock valmistaa avaimettomia lukitusratkaisuja etenkin kerrostaloihin ja toimitiloihin. Rollock älylukitusjärjestelmä on ainoa avaimeton ratkaisu kerrostalokohteiden lukitukseen koko kotimaan markkinalla. Rollockin tuotevalikoimaan kuuluu huoneisto-oviin ja umpioviin asennettavat älylukot ja sähkölukkoja ohjaavat älyohjaimet. Rollock kerrostalojärjestelmällä voidaan siis kattaa koko kiinteistön älykäs lukitus ja kulunhallinta. 

Tämän lisäksi älykkääseen Rollock kerrostalojärjestelmään on mahdollista integroida kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluita, jotka mahdollistavat esimerkiksi älykkään hissiohjauksen, digitaaliset porrasnäytöt ja lukituksen kanssa suoraan kommunikoivat varauskalenterit. Nyt kokonaisuutta täydentää vielä kokonaan uusi toiminnallisuus – Rollock Handsfree -automaattiavaus. 

Tutustu ominaisuuteen oheisella videolla!

Rollock Handsfree tunnistaa puhelimen ja avaa lukon automaattisesti

Rollock Handsfree -automaattiavaus on Rollock WR201 -älyohjaimen uusi ominaisuus, jonka avulla kerrostalon tai toimitilan alaovessa oleva ohjainlaite tunnistaa käyttäjän puhelimen kulkuoikeudet muutaman metrin päässä lukosta ja avaa lukon automaattisesti. Rollock älyohjain tunnistaa kulkuoikeudet omaavan laitteen Bluetooth-yhteyden avulla, jonka tulee olla aktivoituna matkapuhelimessa toiminnallisuutta käytettäessä. 

Uusi Rollock Handsfree -automaattiavaus helpottaa arkista liikkumista, kun puhelinta ei tarvitse kaivaa alaovella taskusta tai laukusta. Tämä helpottaa  päivittäistä kulkemista, mutta erityisesti silloin, kun käsissä on kauppakassit tai muita kantamuksia. Älyohjain tunnistaa kulkuoikeudet omaavan mobiililaitteen automaattisesti sitä lähestyttäessä.

Rollock mahdollistaa esteettömän ja kosketusvapaan alaoven kerrostaloon

Rollock Handsfree -automaattiavaus tekee kerrostalo- tai toimitilakiinteistön alaovesta entistä esteettömämmän, kun avaaminen tapahtuu automaattisesti. Lisäksi Rollock Handsfree -automaattiavaus tekee oviympäristöstä kosketusvapaan, kun lukkoon tai oven vetimeen ei tarvitse koskea. Uusi ominaisuus vastaa loistavasti entistä tiukempiin vaatimuksiin yhteisessä käytössä olevien tilojen ja siellä olevien kosketuspintojen hygieniatason suhteen.

Rollock Handsfree -automaattiavauksen toiminto on tällä hetkellä lanseerattu uusiin kerrostalojen ja toimitilojen alaovissa toimiviin Rollock WR201 -älyohjaimiin, joiden toimitus alkaa kesällä 2021. Täältä löydät lisätietoa Rollock Handsfree -automaattiavauksesta. Lue tästä Kauppalehden tekemä juttu Rollock Handsfree -automaattiavauksesta.

Kysy lisää ominaisuudesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista Rollockin myynniltä osoitteesta myynti@rollock.fi tai puhelimitse 010 206 32 00.