Älylukon hinta pientalokohteeseen – mitkä tekijät vaikuttavat hintaan?

Älylukon hintaan vaikuttaa useat seikat, kuten esimerkiksi haluttavat tuoteominaisuudet sekä oviympäristö, johon se toivotaan asennettavan. Avaamme tässä blogipostauksessa, mistä Rollock älylukon hinta muodostuu ja mistä saat hinnan koko älylukitusratkaisulle.

Älylukko on lähestulkoon aina arvokkaampi kuin perinteinen, mekaaninen lukko. Se on myös toiminnallisuuksiltaan kokonaan toisenlaisen ratkaisu. Rollock älylukon arvo näkyy luonnollisesti sen tuomissa hyödyissä. Hyötyihin voidaan lukea esimerkiksi arjen helppous, kun perinteisistä avaimista voi luopua ja oven voi avata vaikka etänä. Lisäksi älylukko jättää avainlogistiikan ja avainhallinnan kustannukset historiaan, sillä älylukko poistaa uudelleensarjoitukset ja näiden aiheuttaman vaivan. Kadonneen kulkuoikeuden voi poistaa muutamalla klikkauksella ja samalla vaivalla luoda uuden. Tämä lisää oleellisesti myös kodin turvallisuutta. Lyhykäisyydessään voidaan siis todeta, että älylukko tuo oviympäristöön täysin uudenlaisia ominaisuuksia.

Rollock toimii älylukitustuotteiden valmistajana. Myymme älylukkojamme kuluttajakohteisiin lähtökohtaisesti ovitehtaiden sekä lukitusliikkeiden kautta. Heidän kauttaan pystymme varmistamaan, että oviympäristö upotuksineen sekä asennustöineen on hoidettu kokonaisuudessaan ratkaisun vaatimalla tavalla. 

Uusi ovi älylukolla varustettuna

Älylukon hankinnassa tulee huomioida ostettavan lukon lisäksi oviympäristö. Rollock älylukko vaatii omanlaisensa poraukset, minkä vuoksi suosittelemme usein oston yhteydessä uudistamaan myös oviympäristöä hankkimalla uuden oven. Tällöin älyoven työnjälki on siisti eikä se vaadi esimerkiksi ylimääräisiä peitekilpiä. Oikeanlaisten työstöjen lisäksi älyovi vaatii sähköistyksen, joka on hyvä huomioida kohdetta ja sen oviympäristöä suunniteltaessa. 

Rollock tekee yhteistyötä Suomen suurimpien ovitehtaiden kanssa. Löydät älyovia valmistavat ovitehtaat täältä. Kun informoit ovitehdasta ajoissa tilauksen yhteydessä älylukitusvalinnastasi, saat uuden oven suoraan tehtaalta oikeanlaisilla porauksilla ja mahdollisesti valmiiksi jo lukolla varustettuna. Tämä tekee hankinnasta helppoa. Saat hinnan tälle kokonaisuudelle ovitehtaan kautta.

 Älylukon hankinta lukitusliikkeeltä asennuksineen

Rollock on hankittavissa myös jälleenmyyjinämme toimivilta lukitusliikkeiltä, joita löytyy ympäri Suomen. Voit etsiä lähimmän jälleenmyyjäsi täältä. Rollockin hankinnassa tulee huomioida tuotteen hankinnan lisäksi työstöt oveen, sähköistys sekä asennustyö. Jos älylukko halutaan asentaa vanhaan oveen, jonka työstöissä ei ole huomioitu Rollockia, tulee upotuksissa usein hyödyntää esimerkiksi peitekilpiä. Jälleenmyyjämme pystyy arvioimaan tämän kokonaisuuden kustannuksen, joten saat tarjouksen kokonaisuudesta heidän kauttaan.